googleworkspacespecialist side in bij de Google Workspace Specialist

Gmail, Drive, Agenda. Dit is het alles in 1 pakket voor bedrijven genaamd Google Workspace.

Alles wat je nodig hebt om samen te werken in een omgeving. Stuur e-mails, plan agendaafspraken, deel grote bestanden, werk gezamenlijk aan documenten, sheets en presentaties of bel elkaar via Hangouts.

Alle voordelen op een rij gezet

In tegenstelling tot de mailbox die je kent van je oude webhostingprovider, biedt Google Workspace een scala tools die onmisbaar zijn voor groeiende bedrijf. Denk hierbij aan ongelimiteerde opslagmogelijkheden, een uptime-garantie van 99.997%, archiveringsmogelijkheden zoals e-Discovery, uitgebreide back-ups, Outlook, MacOS iOS en Android integratie én persoonlijke ondersteuning.

 • Een reclamevrije, zakelijke variant op Gmail;
 • Onbeperkt bestanden, zoals grote videomontages en drukbestanden, kan opslaan in Google Drive en (zonder beperking) kan delen met anderen;
 • Je deze bestanden, mails en agenda altijd en overal beschikbaar hebt;
 • Het naadloos integreert met Outlook, MacOS, iOS en Android;
 • Volledige migratie door onze professionals;
 • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van je accounts;
 • De mogelijkheid tot het op locatie installeren van de Google Workspace accounts;
 • Het door ons laten automatiseren van taken, waaronder het filteren van berichten en het tegengaan van spam;
 • Maak gebruik van archivering en e-Discovery van je berichten, chats en bestanden voor je administratie.

De ondersteuning die je bij het gebruik van Google Workspace mag verwachten, gaat verder dan een simpele handleiding. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen over Google Workspace en kunnen je op afstand helpen met de installatie van de mailadressen en de synchronisatie tools. Oók denken wij na over het implementeren van Google Workspace op organisatieniveau en kijken wij mee naar groeikansen.

Veelgestelde vragen over Google Workspace

Voordat Noëll in 2014 ging samenwerken, had hij een eigen oplossing ontwikkeld. Eén server zorgde voor de afhandeling van de mailberichten voor meer dan 15 bedrijven. Toen hij zijn klantbestand zag groeien, besefte Noëll dat hier ook risico’s aan kleefde, zoals: wat gebeurt er bij een gegevenslek? En wat als alle data in een keer weg is? Daarom is hij in 2014 gaan samenwerken met Google, zodat dit soort zaken voorkomen kunnen worden. En dat gebeurde.

Google Workspace (voorheen Google Suite) wordt gebruikt door bedrijven uit de Fortune 500. Op het gebied van service, functionaliteit en garantie heeft Google zich meerdere malen bewezen. In tegenstelling tot Office 365, is Google Workspace (voorheen Google Suite) gemakkelijk in beheer. Het is een recht-toe-recht-aan pakket met veel opties om je onderneming te ondersteunen. Nu al zijn klanten over zijn op Google Workspace (voorheen G Suite) en hij zijn handen vrij heeft, is hij het boegbeeld van de Google Workspace Specialist geworden. Zodat hij nu ook jou kan helpen bij het maken van de onderstap.

Ja. Als je twijfelt of je Google Workspace wilt gebruiken, dan kunnen wij een 14 dagen proefversie aanvragen waarin je alle facetten van Google kunt uitproberen. Wil je gebruik maken van Google, dan zetten wij je mail over en ben je klaar om van start te gaan.

Load More

Start vandaag

noelltaravati bij de Google Workspace Specialist Vraag vrijblijvend informatie aan voor je onderneming. Noëll neemt binnen 1 werkdag contact met je op.
 • Ik ga er in eerste instantie van uit dat alle medewerkers per persoon één Google Workspace account krijgt toegewezen.
 • Bijvoorbeeld: "we maken videoproducties, we verwachten extra opslag nodig te hebben".