Gratis licenties voor non-profits

Google Workspace voor non-profits

De Google Workspace specialist helpt je met de aanvraag en het overstappen naar Google Workspace Non-Profits. Je krijgt gratis licenties, tot $10.000 maandelijks advertentietegoed en de mogelijkheid om via YouTube donaties te werven. Ook kom je in aanmerking voor gratis webhosting en meer.

gsuitespeicalist11 bij de Google Workspace specialist

Via Techsoup biedt Google gratis voordelen voor verenigingen en non-profit organisaties. Zo krijg je gratis toegang tot Google Workspace, aanvullend $10.000 Adwords advertentietegoed, extra mogelijkheden om via YouTube donaties te werven, gratis Windows licenties en tot wel $3.500 Azure server tegoed door gebruik te maken van hun aanbod. De Google Workspace specialist helpt je bij de aanvraag, overstap en inrichten van je Google Workspace mailbox.

Zorgeloos mailen, plannen en samenwerken

Met de tools van Google Workspace kan je zorgeloos mailen, activiteiten plannen en samenwerken in de cloud via Gmail, Google Calendar en Google Drive. Het werkt snel, is veilig en wordt door meer dan 5 miljoen organisaties gebruikt. Je mail belandt nooit meer in de spam, je hebt geen zorgen meer over het onderhoud van de mailserver, je krijgt een centrale plek voor het opslaan van bestanden en kunt gemakkelijk samenwerken met collega’s via Google Docs, Sheets en Slides.Veel bedrijven gingen je al voor, en met de hulp van Google is het nu ook voor verenigingen mogelijk om gratis aan de slag te gaan met de vele voordelen van de cloud.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Als je een ANBI geregistreerde organisatie hebt binnen Nederland, kan Noëll je aanvraag doorzetten naar Techsoup. Nadat zij je organisatie hebben gevalideerd, stuurt Noëll deze gegevens door naar Google. Zij activeren vervolgens je account met gratis Google Workspace licenties. Vanaf dat punt kan de overstap beginnen en zal Noëll je helpen bij het aanmaken van accounts, het overzetten van de oude e-mails en het wegwijs maken in de mogelijkheden van Google Workspace. Als je niet zeker bent of je in aanmerking komt voor gratis Google Workspace licenties, dan zal Noëll je kunnen helpen bij het opzoeken van die informatie. Dit kost niks en kan hier worden aangevraagd.

Welke kosten kan ik verwachten?

Heel fijn, gratis licenties. Maar zo’n overstap kost ook tijd. Daarom heeft Noëll hieronder twee voorbeelden gemaakt waarin je de verwachten kosten voor de overstap naar Google Workspace kunt bekijken. Hierin is hij er van uitgegaan dat jullie voor het duurdere SLA2 ondersteuningspakket kiezen. Gebruik maken van het SLA1 pakket kan ook, dan betalen jullie minder. Nadat de overstap is voltooid, ben je volledig over en blijft Noëll bereikbaar voor vragen en hulp.

Kleine organisatie
€ 584.-
Gemiddelde migratiekosten bij 5 mensen.
Eenmalige kosten

Huidige situatie in kaart brengen (€192.00)
Back-ups maken en DNS overzetten (€72.00)
Aanmaken en instellen Google organisatie (€96.00)
Oude mails en agenda’s overzetten (€200.00)
Evaluatie en instructies rondsturen (€24.00)

Eenmalig: € 584.00

Maandelijkse kosten

Google Workspace Basic abonnement €0.00
Optionele ondersteuning SLA2: €25.00

Per maand: € 25.00

Aanvragen
Grote organisatie
€ 2208.-
Gemiddelde migratiekosten bij 50 mensen.
Eenmalige kosten

Huidige situatie in kaart brengen (€384.00)
Back-ups maken en DNS overzetten (€288.00)
Aanmaken en instellen Google organisatie (€192.00)
Oude mails en agenda’s overzetten (€864.00)
Evaluatie en training medewerkers (€480.00)

Eenmalig: € 2208.00

Maandelijkse kosten

Google Workspace Basic abonnement €0.00
Optionele ondersteuning SLA2 €250.00

Per maand: € 250.00

Aanvragen

(*) Ondersteuning is optioneel, maar kan handig zijn als je het beheer wilt uitbesteden. Je leest hier wat voor ondersteuning je kunt verwachten.

Veelgestelde vragen over het overstappen

Voor het overstappen rekent de Google Workspace specialist € 96.00 per uur. De werkzaamheden worden per minuut bijgehouden. Vooraf ontvang je een gratis offerte.

Ja. Voordat je mailaccount wordt overgezet, stuurt Noëll je de inloggegevens van je nieuwe Google account. Daarna zet hij de knop om en zullen alle nieuwe mailberichten binnenkomen op je nieuwe Google account. De mails van je oude mailaccount worden daarna naar je nieuwe Google account overgezet. Als dat is afgerond, ben je officieel over op Google Workspace (voorheen Google Suite).

Uit ervaring duurt het overstappen een werkdag. Dat komt doordat het overstappen een geautomatiseerd proces is waar je, zodra dat proces is aangezet, weinig aan hoeft te doen. Het is wel belangrijk om het proces goed te monitoren, want bij oude servers wil het proces nog wel eens vastlopen. Op dat moment moet het importprogramma opnieuw worden aangezet.

Start vandaag

ntaravati gworkspace bij de Google Workspace specialist Vraag vrijblijvend informatie aan voor je onderneming. Noëll neemt binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Hidden
  • Ik ga er in eerste instantie van uit dat alle medewerkers per persoon één Google Workspace account krijgt toegewezen.
  • Bijvoorbeeld: "we maken videoproducties, we verwachten extra opslag nodig te hebben".