De kleine lettertjes uitgelegd

Google Workspace voorwaarden

De Google Workspace specialist helpt je het overstappen en het beheer van je licenties. Maar wat zijn de voorwaarden, wanneer betaal je en hoe kun je opzeggen? Op deze pagina zetten we het op een rij.

gsuitespeicalist11 bij de Google Workspace specialist

Noëll houdt van open en eerlijke communicatie. Dat begint door duidelijk te zijn over de samenwerking. Op deze pagina vind je de hoogtepunten uit onze algemene voorwaarden. Zo weet je waar je aan toe bent als je gaat samenwerken met de Google Workspace specialist.

fb61fc4bfc85ad86f11342e699d685e9 1 bij de Google Workspace specialist
Betaal per dag voor je licenties

Elke dag berekenen wij hoeveel licenties je in gebruik hebt en hoeveel dat kost. Aan het einde van de maand tellen we die bedragen bij elkaar op en brengen we dat in rekening. Geen cent meer.

GEEN OPZEGTERMIJN

Neem je 0 licenties af, dan betaal je 0 euro. Zo simpel kan het zijn. Het is alleen wel de vraag wat je met die accounts wilt doen, back-uppen of weggooien; die keus ligt bij jou.

Storingsgaranties binnen het sla pakket

Binnen onze SLA pakketten bieden wij de garantie dat storingen binnen een aantal uur worden opgelost. Neem je geen SLA pakket af, dan ben je aangewezen op je eigen technische kennis of betaal je ons €20.00 per kwartier.

Betalen doe je achteraf

Wij zetten de rekening rond de 23ste voor je klaar. Maak je gebruik van automatische incasso, dan betaal je op de 1ste van de maand. De rekening die wij sturen, is voor de licenties die je gebruikt hebt in de maand ervoor. Je betaalt dus altijd achteraf. Je kunt per kwartaal, half jaar en per jaar betalen. We kunnen in sommige gevallen ook vragen om de licenties vooraf te betalen.

e79ea0ed464fc8952d5b5582f9f9ae53 1 bij de Google Workspace specialist
1 maand garantie, niet aansprakelijk

In de algemene voorwaarden staat nadrukkelijk dat wij niet aansprakelijk zijn voor de uitgevoerde werkzaamheden. We geven 1 maand garantie op ons werk. Mis je iets, of staat iets niet goed ingesteld? Stuur ons dan een bericht, dan lossen wij het op.

BEtaaltermijn van 6 weken

Je hebt 30 dagen om je rekening te betalen. Daarna sturen wij je een vriendelijke herinnering. Helpt dat niet, dan nemen we contact op en brengen we €15.00 administratiekosten in rekening. Dat gebeurt pas 7 weken na het versturen van de factuur.

1. Foto’s op deze website zijn afkomstig van Peppix Benelux, Envato Elements en Google Partner Advantage.
2. Recensies op deze site zijn afkomstig van klantgesprekken, enquêtes en reviews op Google.
3. Noëll is de eigenaar, maar wordt ondersteund door twee anderen. Hij staat er niet alleen voor. Jij dus ook niet. 😊

Hallo!

ntaravati gworkspace bij de Google Workspace specialist Meer weten? Plan een kort gesprek met Noëll om je vragen door te nemen. De eerste 20 minuten zijn gratis.

  • Hidden
  • Ik ga er in eerste instantie van uit dat alle medewerkers per persoon één account krijgt toegewezen.
  • Bijvoorbeeld: "we maken videoproducties, we verwachten extra opslag nodig te hebben".