Google Workspace voor VVE’s

Met Google Workspace voor VVE’s profiteer je van het gemak en de efficiëntie van één centrale plek voor al je zakelijke behoeften. Of je nu een kleine VVE of een grote woongemeenschap beheert, Google Workspace biedt de tools die je nodig hebt om je dagelijkse taken soepel te laten verlopen.

Met de mogelijkheid om e-mails te versturen via Gmail, kun je snel en eenvoudig communiceren met bewoners, leveranciers en andere belanghebbenden. Gmail biedt een intuïtieve interface, uitstekende zoekmogelijkheden en krachtige filters om je mailbox georganiseerd te houden.

Google Agenda stelt je in staat om moeiteloos afspraken te plannen met bewoners. Of het nu gaat om vergaderingen, onderhoudsafspraken of evenementen, je kunt gemakkelijk agenda’s delen, uitnodigingen versturen en herinneringen instellen, zodat iedereen op de hoogte blijft.

Met Google Docs kun je eenvoudig notulen schrijven tijdens vergaderingen of belangrijke documenten opstellen. Samenwerken met andere bestuursleden of bewoners is een fluitje van een cent. Je kunt tegelijkertijd aan documenten werken, opmerkingen achterlaten en wijzigingen bijhouden, zodat iedereen altijd de meest recente versie heeft.

Het delen van bijlagen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Google Drive. Je kunt belangrijke documenten, foto’s, handleidingen en andere bestanden veilig opslaan en delen met degenen die er toegang toe moeten hebben. Met geavanceerde beveiligingsinstellingen kun je de toegangsrechten nauwkeurig beheren en de privacy van je VVE waarborgen.

Bovendien biedt Google Meet je de mogelijkheid om face-to-face te communiceren met bewoners en andere belanghebbenden, zelfs als ze niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Met de krachtige videobelfunctionaliteit van Google Meet kun je virtuele vergaderingen houden, presentaties geven en samenwerken, allemaal binnen het vertrouwde Google Workspace-ecosysteem.

Het beste van alles is dat dit alles beschikbaar is voor slechts €69 per jaar. Dit omvat de volledige functionaliteit van Google Workspace voor VVE’s en biedt je de tools die je nodig hebt om je VVE efficiënt en effectief te beheren.

Google Workpsace voor VVE’s: 7 VVE’s gingen je voor in 2023

We zijn er trots op dat we het afgelopen jaar 7 VVE’s hebben kunnen helpen bij de overgang naar Google Workspace. Deze VVE’s hebben verschillende voordelen ervaren, waaronder verbeterde communicatie, gestroomlijnde samenwerking en betere organisatie. Ze waren allemaal unaniem van mening dat Google Workspace een passende oplossing bood voor hun specifieke behoeften.

Voor een bedrag tussen de €350 en €750 hebben deze 7 VVE’s kunnen profiteren van een vlotte migratie naar Google Workspace, inclusief installatie en ondersteuning. Onze specialist, Noëll, staat klaar om zijn expertise met jou te delen en te zorgen voor een efficiënte configuratie van de licenties, afgestemd op de specifieke vereisten van jouw VVE.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Google Workspace voor VVE’s en ervaar zelf de kracht van geïntegreerde IT-oplossingen die je helpen bij het beheren en organiseren van je VVE-taken. Stuur Noëll nu een WhatsApp bericht of neem contact op via de mail.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.