Windows Mail handtekening instellen

Leer in deze gids hoe je jouw eigen handtekening instelt in Windows Mail.

Stappen om een handtekening in te stellen in Windows Mail

Stap 1: Open Windows Mail

Start de Windows Mail-applicatie op je computer. Als je deze nog niet hebt geïnstalleerd, kun je deze downloaden vanuit de Microsoft Store.

Stap 2: Ga naar Instellingen

Klik op het tandwielicoon rechts onderaan om naar de instellingen te gaan. Dit opent het instellingenmenu waar je verschillende opties kunt aanpassen.

Stap 3: Selecteer ‘Handtekeningen’

In het instellingenmenu, klik op ‘E-mail’ en vervolgens op ‘Handtekeningen’. Hier kun je jouw handtekeningen beheren en nieuwe toevoegen.

Stap 4: Voeg een nieuwe handtekening toe

Klik op de knop ‘Nieuwe handtekening toevoegen’. Er verschijnt een tekstvak waar je de gewenste handtekening kunt invoeren. Dit kan tekst, afbeeldingen, en hyperlinks bevatten.

Stap 5: Instellen voor specifieke accounts

Kies of je de handtekening wilt gebruiken voor alle accounts of slechts voor specifieke e-mailaccounts. Dit kun je eenvoudig aanpassen in de handtekeninginstellingen.

Stap 6: Opslaan en toepassen

Nadat je jouw handtekening hebt ingevoerd, klik je op ‘Opslaan’. Jouw handtekening wordt nu automatisch toegevoegd aan alle nieuwe e-mails die je verstuurt.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Probleem: Handtekening verschijnt niet in e-mails

Controleer of je de handtekening hebt toegewezen aan het juiste e-mailaccount. Ga terug naar de handtekeninginstellingen en controleer of de juiste account is geselecteerd.

Probleem: Afbeeldingen worden niet weergegeven

Zorg ervoor dat de afbeeldingen die je in de handtekening gebruikt, correct zijn geüpload en gelinkt. Probeer de URL van de afbeelding rechtstreeks in de browser te openen om te controleren of deze werkt.

Probleem: Handtekening is te groot of te klein

Pas de opmaak en grootte van de tekst en afbeeldingen aan in de handtekeningeditor. Je kunt HTML gebruiken om de opmaak precies naar wens te configureren.

Met deze stappen en tips kun je eenvoudig een professionele handtekening instellen in Windows Mail.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van Google Workspace over Gmail (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.