Hoe bel ik via Google Voice?

Google Voice gebruiken op verschillende apparaten

Met Google Voice kun je eenvoudig bellen via je computer, iPhone, iPad of Android-apparaat. Hieronder leggen we uit hoe je aan de slag gaat met Google Voice op deze apparaten.

Google Voice op de computer

Om Google Voice op je computer te gebruiken, ga je naar voice.google.com. Hier kun je eenvoudig bellen, gebeld worden en je voicemail beheren.

Google Voice op iPhone en iPad

Voor iPhone en iPad kun je de Google Voice-app downloaden vanuit de iOS App Store. Na het downloaden en installeren van de app, kun je inloggen met je Google-account en beginnen met bellen.

Google Voice op Android

Op Android-telefoons kun je de Google Voice-app downloaden via de Google Play Store. Ook hier log je in met je Google-account om de functies van Google Voice te gebruiken.

Google Voice via Gmail

Je kunt ook bellen en gebeld worden via Gmail. Dit doe je door in te loggen op je Gmail-account en de optie voor bellen te gebruiken. Bekijk de onderstaande video voor een visuele uitleg.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over Google Voice? Keer dan terug naar het overzicht voor meer informatie. Je kunt ook de officiële Google Voice kennisbank van Google raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.