DirectAdmin standaard html bestanden verwijderen

In deze handleiding leer je hoe je het standaard ‘welkomstbericht’ van DirectAdmin verwijdert. Dit bericht kan namelijk problemen veroorzaken na het installeren van je WordPress-website. Het is belangrijk om te weten dat HTML voorrang heeft boven PHP, dus het verwijderen van dit bericht kan noodzakelijk zijn.

Stappen om het welkomstbericht te verwijderen

Stap 1: Inloggen op DirectAdmin

Log in op je DirectAdmin-account met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot het controlepaneel.

Stap 2: Navigeer naar de Bestandsbeheerder

Ga naar de Bestandsbeheerder in het DirectAdmin-paneel. Dit is vaak te vinden onder het kopje ‘Accountbeheer’ of ‘Beheer’.

Stap 3: Zoek het Welkomstbestand

Blader door de mappenstructuur naar de public_html-directory. Hier vind je het bestand dat het welkomstbericht bevat, meestal genaamd ‘index.html’ of ‘default.html’.

Stap 4: Verwijder het Welkomstbestand

Selecteer het bestand en kies voor verwijderen. Bevestig dat je het bestand wilt verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het welkomstbericht niet langer wordt weergegeven.

Stap 5: Controleer je Website

Ga naar je website om te controleren of het welkomstbericht is verdwenen en je WordPress-website correct wordt weergegeven.

Veelgestelde Vragen

Wat als ik het bestand per ongeluk verwijder?

Maak altijd een back-up voordat je bestanden verwijdert. Mocht er iets misgaan, dan kun je de back-up terugzetten.

Wat als ik het bestand niet kan vinden?

Controleer of je in de juiste directory kijkt. Het bestand bevindt zich meestal in de public_html-map. Als je het bestand nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met je hostingprovider voor hulp.

Kan ik het bestand hernoemen in plaats van verwijderen?

Ja, je kunt het bestand ook hernoemen. Dit zorgt ervoor dat het niet meer als welkomstbericht wordt weergegeven, maar nog steeds beschikbaar is als back-up.

Hulp Nodig?

Wil je meer weten? Keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van DirectAdmin of neem contact met ons op via de klantenservice.