Helpende hand door een team dat dagelijks met Google Workspace werkt

Uitgebreide Google Workspace ondersteuning

Bij Google leggen ze uit hoe Google Workspace werkt; bij de Google Workspace specialist krijg je persoonlijke hulp bij de installatie, migratie, het gebruik en het monitoren van de dienst. Dat betekent dat je er niet alleen in staat.

gsuitespeicalist3 bij de Google Workspace specialist

Vanuit Google krijg je standaard ondersteuning bij je Google Workspace accounts. Dat is voor bedrijven met technische kennis voldoende. Voor bedrijven die dat niet hebben, of die dat liever uitbesteden, biedt de Google Workspace specialist een aanvullend ondersteuningspakket dat je voorziet in:

  • Persoonlijke hulp bij vragen, aanpassingen, verzoeken en doorgroeimogelijkheden binnen Google Workspace;
  • Gratis back-ups van je mails, afspraken en adresboek, tot wel 7 jaar lang;
  • Hulp bij installatie van alle services bij jou en je collega’s;
  • Eén vast aanspreekpunt – meestal Noëll – die je via Whatsapp kunt bereiken;
  • Het hebben van een storingslijn dat iedere dag van 6:00 tot 23:00 bereikbaar is;
  • Het regelmatig controleren van de beveiliging, de mailreputatie en nieuwe updates binnen Google;
  • Monitoring op verdachte activiteiten, de DNS records en spam;

Helpende hand bij vragen

Noëll staat voor je klaar om vragen over Google Workspace op te lossen. Tegelijkertijd kun je bij hem terecht voor hulp bij problemen, de installatie en het doorvoeren van wijzigingen. Als laatste kun je advies inwinnen over hoe je de beveiliging verbetert en welke (nieuwe) functies je kunt gebruiken. Dit zijn dingen die Google niet biedt, maar Noëll, beter bekend als de Google Workspace specialist, wél. Hieronder worden de verschillen nogmaals uiteen gezet.

(**) Het SLA1 pakket heeft een minimum prijs van €25,00 per maand, het SLA2 pakket een minimum prijs van €50,00 per maand. Wil je weten wat de Google Workspace licenties kosten? Bekijk dan de Google Workspace prijslijst.

Veelgestelde vragen over het overstappen

Voor het overstappen rekent de Google Workspace specialist € 96.00 per uur. De werkzaamheden worden per minuut bijgehouden. Vooraf ontvang je een gratis offerte.

Ja. Voordat je mailaccount wordt overgezet, stuurt Noëll je de inloggegevens van je nieuwe Google account. Daarna zet hij de knop om en zullen alle nieuwe mailberichten binnenkomen op je nieuwe Google account. De mails van je oude mailaccount worden daarna naar je nieuwe Google account overgezet. Als dat is afgerond, ben je officieel over op Google Workspace (voorheen Google Suite).

Uit ervaring duurt het overstappen een werkdag. Dat komt doordat het overstappen een geautomatiseerd proces is waar je, zodra dat proces is aangezet, weinig aan hoeft te doen. Het is wel belangrijk om het proces goed te monitoren, want bij oude servers wil het proces nog wel eens vastlopen. Op dat moment moet het importprogramma opnieuw worden aangezet.

Start vandaag

ntaravati gworkspace bij de Google Workspace specialist Vraag vrijblijvend informatie aan voor je onderneming. Noëll neemt binnen 1 werkdag contact met je op.
  • Hidden
  • Ik ga er in eerste instantie van uit dat alle medewerkers per persoon één Google Workspace account krijgt toegewezen.
  • Bijvoorbeeld: "we maken videoproducties, we verwachten extra opslag nodig te hebben".